Рекорден брой мениджъри от световни технологични компании с лекции на DigitalK 2014


Над 50 мениджъри и предприемачи от световни и български технологични компании ще се включат като лектори на технологичната конференция DigitalK 2014, организирана от “Капитал” и фондовете за рискови инвестиции NEVEQ и LAUNCHub. Събитието ще се проведе на 29 и 30 май в Sofia Event Center в Paradise Center и ще събере гости от брандове като Twitter, Uber, Netflix, CloudFlare, Deutsch NY, Fashion Days и др. Сред обсъжданите теми ще бъдат дигиталните иновации в бизнеса, мобилното бъдеще, най-добрите глобални стартъп тенденции, бъдещето на електронната търговия и др.

Част от лекторите на DigitalK ще обърнат внимание на мобилната трансформация от последните години. По време на първия ден на конференцията Крис Шабо от Twitter ще разкаже за мобилната стратегия на микроблогинг платформата. След него Джамбу Паланиапан, който ръководи операциите на Uber за Европа, Близкия изток, Африка и Индия, ще говори за това как приложението, което свързва потребители и таксиметрови шофьори, промени цяла индустрия.

На дигиталните промени ще бъдат посветени лекциите на двама от най-известните участници в първия ден на DigitalK тази година – технологичният визионер Пол Пападимитриу и Джеръми Бърнстейн, вицепрезидент на нюйоркската рекламна агенция Deutsch NY.

Вторият ден на DigitalK ще обърне внимание на стартиращите компании и младите предприемачи в утвърдилата се вече и у нас start-up вълна. Участнците в дискусиите ще дадат редица примери за успешен опит от Силициевата долина и дискусии за възхода на икономиката на споделянето: какво е значението й и какво да очакваме, за биткойн и бъдещето на дигиталните валути, за историята на 500 Startups. Едновременно с това ще текат и срещи на млади предприемачи с потенциални инвеститори във формата “Meet the Investor”.

В следобедните часове на 30 май по време на специализирания уъркшоп “Как да превърнем добрата идея в успешен start-up” опитни ментори ще разкажат как точно трябва да се осъществи една идея, за да бъде превърната в печеливш бизнес.

Повече за програмата и лекторите можете да научите на www.digitalk.bg и www.facebook.com/digitalkcon.

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *