Бизнес събитията на Икономедиа


PRoPR Агенция е ексклузивен PR партньор на всички събития, организирани от Икономедиа, издател на бизнес седмичника Капитал и Dnevnik.bg. Събитията са платформа за успешна комуникация между бизнеса, институциите и чуждите инвеститори и предлагат възможност за обмяна на идеи, стратегически опит, иновативни решения, както и за създаване на широк кръг от контакти за представителите на различните бизнес индустрии.

PRoPR съдейства на екипа на Икономедиа с цялостна комуникация на събитията с медиите, от планиране на комуникацията, изпращане на първоначална информация за събитието и лекторите, допълнителното осигуряване на комуникация с организаторите от Икономедиа, до съдействие при работата на журналистите на място по време на събитията. Сред най-важните събития, по които PRoPR партнира на Икономедиа, са традиционните годишни срещи “Бизнесът и правителството”, конференциите “Сливания и придобивания и дялово инвестиране в България и региона” и едно от най-големите събития в региона за дигитален маркетинг и предприемачество DigitalK.

В рамките на партньорството на PRoPR с отдел “Събития” в Икономедиа, агенцията участва също в стратегическото планиране и подготовка на мероприятията с идеи и know-how. Агенцията оказва съдействие и при управление на каналите за комуникация на събитията в социалните мрежи.

Повече за събитията на Икономедиа може да научите на техния сайт.