МЕТРО търси “звездите“ на малкия и среден бизнес в България


„Звездите на МЕТРО“ 2014 ще донесат 20 000 лева на един социално ангажиран проект

Ако си независим предприемач или собственик на малък или среден бизнес в България и развиваш социално отговорни проекти в подкрепа на общността, то твоята компания може да бъде една от „Звездите на МЕТРО“. Веригата за търговия на едро МЕТРО Кеш енд Кери България търси да отличи “звездите” на малкия и среден бизнес и ще връчи една голяма награда на стойност 20 000 лв.

Много предприемачи и фирми организират локални социални инициативи, но, за разлика от големите компании, рядко получават признанието на обществото. Сега те могат да спечелят 10 000 лв. в брой и още 10 000 лв. в подкрепа на свой социален бизнес проект, като до 6 юни споделят своята история на www.metro.bg/stars.

“Независимите предприемачи често подкрепят локални състезания и прояви, подпомагат местни църкви и домове за деца в неравностойно положение или със собствени средства изграждат цели градини и паркове. МЕТРО търси именно хората, чиито добрини често остават в рамките на малкия квартал”, казват от МЕТРО Кеш енд Кери България.

Със свои истории в кампанията вече се включиха над 60 предприемачи от различни населени места на България. Всяка една от включилите се вдъхновяващи инициативи има собствена подстраница на www.metro.bg/stars, където потребителите могат да разгледат подробности и снимки и да решат кои проекти да подкрепят със своя глас. Именно онлайн гласуването ще определи и десетте проекта, които ще достигнат до финалния кръг на кампанията.

Големият победител в „Звездите на МЕТРО“ 2014 ще бъде избран от експертно жури с представители на бизнеса и медиите. Освен десетте финалисти, избрани от публиката, във финалното гласуване ще бъде включена и една допълнителна история, която журито е сметнало за “вдъхновяваща”, но не е успяла да събере достатъчно подкрепа от онлайн гласуването.

Усилията, енергията и ентусиазмът, които независимите предприемачи влагат в ежедневната си работа, са това, което вдъхновява МЕТРО да бъде техен партньор и да работи в тяхна подкрепа. На това се базира и новото послание на марката „YOU & METRO” – само онези, които безрезервно инвестират своето време, амбиция, креативност и страст в подкрепа на своите клиенти, ще се развиват успешно, заедно с тях.

„Звездите на МЕТРО“ 2014 е награда, с която МЕТРО Кеш енд Кери България още веднъж подкрепя независимия бизнес у нас. За компанията приоритетни остават изграждането на дългосрочни и близки взаимоотношения със своите клиенти.

Кампанията се осъществява с подкрепата на Българска стопанска камара, Българска търговско-промишлена палата, Bulgaria On Air, bTV радио, радио N-Joy и радио FM+.

За МЕТРО Кеш енд Кери България:

МЕТРО Кеш енд Кери има 14 магазина в България. Формата на всеки един магазин е специално създаден за да осигури удобно пазаруване на професионалните клиенти: хотели, ресторанти и търговци. Търговската площ на магазините варира от 6500-9000 кв. м, а общата площ надхвърля 12 000 кв. м. МЕТРО е част и от Инициативата на веригата за доставки на ЕС, чиято целе да насърчава честните бизнес практики като основа за търговски сделки в рамките на европейската верига за доставка на храни.

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *