100 000 нови годишни винетки вече са в разпространителските пунктове в цялата страна


100 000 допълнителни годишни винетки бяха получени от разпространителя вчера следобед и вече са в мрежата в страната. Създадена е и организация, при която крайните пунктове да уведомяват незабавно разпространителя за приключили количества, за да могат да бъдат доставени веднага там, където стикерите са свършили.
За удобство на гражданите е открита и гореща линия, на която и самите те да могат да сигнализират за липси на винетки. Номерът е: 0897991314

Разпространителят на винетките “Винетни стикери 12-17” (ВС 12-17) e осигурил денонощен режим на работа, за да може да бъдат незабавно доставяни на територията на цялата страна всички нови количества винетки, които ще бъдат напечетани извънредно този уикенд и в началото на следващата седмица.

В момента разпространителя има 3100 (3132) крайни дистрибуторски пункта, като 790 от тях са с денонощен режим на работа. Стикерите са достъпни в клонове на Български пощи, в бензиностанциите на Лукойл, ОМV, Петрол, Еко България, Шел, Круиз, Ромпетрол, Нис Петрол. Винетки могат да се закупят и от някои търговски вериги, сред които са Пикадили, Офис 1 Суперстор, в клоновете на Изипей и Браво Инвестмънтс, M&BM Експрес и др.

Миналата година само през разпространителя на винетките бяха продадени общо 1 650 000 годишни винетни стикера.