Северното Черноморие се потапя в музикален микс от джаз до хип-хоп за дълъг парти уикенд


Финал на турнето Shark Aqua Tour, съботно Cool Pool Party, пиано-бар вечер и джаз петък подготвят в Kaliakria Resort за почивните дни

Северното Черноморие ще се потопи в горещ парти уикенд с програмата на ваканционен комплекс Kaliakria тази седмица. Горещ хип-хоп понеделник очаква гостите на региона с финала на Shark Aqua Tour 2014, но преди това те ще могат да загреят за партито с музикални изкушения и в други жанрове.

Още в петък, 15 август от 21:00 ч, традиционната Friday Jazz Night на El Balcon Del Mundo, един от най-добрите впечатляващите ресторанти в тази част на Черноморието, ще се погрижи за мелодичното преминаване от работната седмица в истински релакс с трио LAMIGRA.

На следващия ден, 16 август, парти емоциите ще започнат още в 14:30 край големия басейн на Kaliakria Resort с освежаващи DJ сетове и лятно Cool Afternoon Pool Party.

Съботният ден ще зъвърши с очарователна Piano Bar вечер от 21:00 ч на “балкона на света” (El Balcon Del Mundo) с талантливите момичета от трио FAME.

Пик на събитията ще постави последният концерт от хип-хоп турнето Shark Aqua Tour 2014. Кристо, Сантра, СкандаУ, Любен и Dj Бате Пешо ще акостират на Kaliakria Beach в понеделник, 18 август от 18:00 ч, а любителите на хип-хоп жанра ще могат да се забавляват още с игри на плажен волейбол срещу отбора на Shark Party Girls и състезания по плуване. За всички посетители на събитието, което е с вход свободен, организаторите на турнето са подготвили още много промоции, интеракция с публиката от MC Тото и страхотни награди.

Ваканционният комплекс Kaliakria Resort, се намира на 8 км северно от Балчик и е проектиран от известния испански архитект Густаво Клостер, известен с луксозните си проекти за вили в Коста дел Сол. В рамките на комплекса се намира най-изисканият гурме ресторант на Северното Черноморие “El Balcon del Mundo”

Допълнителна информация може да откриете в прикачените файлове на този линк в PDF и (.doc)Снимки, свързани със събитията, може да изтеглите от този линк (.zip).