Нов интериор и меню посрещнаха 200 гости за откриването на ресторант “Чепишев” в Бояна


Близо 200 гости се събраха на коктейл за официалното откриване на обновения ресторант “Чепишев” в Бояна. Модерен интериор, добра храна и специално подбрана винена листа обещава Христо Чепишев, който посреща гостите и приятелите си тук.

Представители на бизнес средите, хора от шоубизнеса, депутати, дипломати, журналисти, партньори и приятели на заведението уважиха домакина в обновения му ресторант.

Те опитаха подбрани ястия от обновеното меню на ресторанта, които бяха представени лично от шеф-готвача Антон Дойчинов. От новия сезон ресторант “Чепишев” ще предлага изцяло средиземноморска и европейска кухня.

“Новото тук е промяната на обстановката и визията на ресторанта. Запазено е обаче качеството на обслужването и добрата храна, на които винаги сме обръщали специално внимание. Както винаги досега, благодарение на екипа ни от професионалисти със сериозен опит, ще се грижим за вас и вашия комфорт. Вярвам, че всеки път ще изпитвате удоволствие от вкусната храна на шеф Тони Дойчинов в приятна компания”, приветства присъстващите Христо Чепишев.

За ресторант “Чепишев”

Открит през 2002 г., ресторант “Чепишев” в Бояна бързо се превръща в институция с високите стандарти на обслужване и добре подбрано меню и лист с изискани напитки.

Обявен е за Ресторант на годината за 2002 година от ”Българската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите” и е удостоен със ”Златен приз” за най-добър ресторант на 2003 година от списание “Туризъм и отдих”.

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *