Нови патрули за сигурността на гражданите в Перник и региона


Още четири патрулни автомобила с високотехнологично оборудване ще се грижат за сигурността в общините Перник, Радомир и Рударци и региона от сряда вечер. Новите придобивки ще носят обозначението „VIP Patrol” и са част от общия автопарк на VIP Security и 3S SOT в региона.

Ребрандирането се случва след като компанията за услуги за сигурност VIP Security придоби мажоритарен дял от акциите на 3S SOT АД, с което образува най-голямата охранителна група в страната. Патрулните коли ще продължат да се грижат за спокойствието на всички клиенти на 3S SOT у дома или на работното място, като няма да има промяна в договорите и финансовите условия. Адресът на офиса на групата в региона остава същият: гр. Перник, пл. Кракра, Търговски център, ет 1.

Освен новите 3 патрула с марката Volkswagen и един високопроходим автомобил, отличителните знаци на VIP Security вече са разположени и върху новите униформи на служителите на компанията.

„С убеждението, че заедно ще бъдем по-добри и по-силни, тръгнахме по един общ път, с общи идеи за непрекъснато развитие и подобряване на всички услуги в рамките на групата и в полза на нашите клиенти. Тези 4 автомобила са и част от нашата ангажираност и инвестиция в сигурността на жителите в региона”, обясняват от компанията.