VIP Security се включва в благотворителен турнир по плажен волейбол


VIP Security ще се включи със свой отбор в традиционния благотворителен турнир по плажен волейбол M-Tel Beach Masters Charity. Състезанието ще се проведе на 14 юли пред НДК, а със събраната сума от двубоите в събота ще бъде подкрепен най-добре представилият се млад български спортист на Олимпиадата в Лондон.

Служителите на VIP Security за шеста поредна година ще се грижат денонощно и за сигурността на състезателите, публиката и имуществото на турнирите от веригата M-Tel Beach Masters 2012. За състезанията в София са осигурени до 7 охранителни поста в различните дни от турнира, като част от тях ще се включат и в благотворителния турнир.
Благотворителното състезание е част от програмата на софийското издание на M-Tel Beach Masters. Турнирът стартира в четвъртък на предварително подготвен терен пред НДК с квалификцаии за основната схема и ще продължи до неделя, 15 юли, когато са финалите между най-добрите български отбори по плажен волейбол.

Серията M-Tel Beach Masters 2012 включва общо четири състезания във Варна и София и ще приключи на 23-26 август с турнира за от европейската верига CEV European Championship във Варна.

За VIP Security:

VIP Security предлага услуги в целия спектър на сектора сигурност, като отдавна се е наложила като лидер при осигуряването на реда и охраната на масови мероприятия. Някои от най-големите събития през изминалите 5 години, които бяха поверени на Компанията, са събрали общо над 500 000 зрители. Сред тях са мегаконцертите на Мадона, Енрике Иглесиас, Iron Maiden, Depeche Mode, множество спортни събития и други.