Презерватив в специален размер – вашият – тази възможност е вече и в България


Condomania.bg ще предлага „персонализирани“ кондоми извън стандартните ширини и дължини за доставка в цялата страна

За първи път в България могат да се намерят презервативите на американската компания CORIPA, която е разработила 55 различни вариации на ширина и дължина на кондоми, които на практика покриват всички мъжки индивидуалности.

Десетки вариации на въпросните презервативи могат да се открият в стартиралия специализиран интернет магазин condomania.bg (www.condomania.bg).

Докато стандартните презервативи са с еднаква ширина и дължина, специализираните марки варират от 8 до 25 см на дължина и от 7 до 15 см на ширина. Това на практика гарантира индивидуален размер с повишено чувство на комфорт и увеличена сигурност при употреба.

„Да сложиш презерватив по собствена мярка е като да носиш костюм на Армани по поръчка вместо конфекция“, казва основателят и изпълнителен директор на CORIPA Адам Гликман. Продуктите на американската компания са произведени от най-висококачествен латекс и се предлагат в България чрез „Диджитал С“ ЕООД. Първоначално те ще се предлагат екслузивно на специализирания интернет магазин condomania.bg, където при гарантарина пълна конфиденциалност ще можете да поръчате да ви бъде доставен „вашият“ точен размер кондом, след като сами направите съответната проба и изпратите своя точен размер. При повишен потребителски интерес „персонализираните“ кондоми ще се появят и в търговската мрежа.

„Освен психологическия дискомфорт, точният размер презервативи минимизира рисковете от полово предавани заболявания и нежелана бременност“, съветва в блога на condomania.bg клиничния сексолог д-р Огнян Трингов. На блога на condomania.bg той ще отговаря на въпроси и ще публиква статии по темата за безопасния секс.
„Изследване на 436 мъже във Великобритания показва, че 45 % от тях са използвали зле пасващи презервативи през предходните три месеца“, пише в своя статия, посветена на мъжкото здраве и персонализираните кондоми британският The Telegraph. „Тези мъже са докладвали два пъти по-често за разкъсване или изплъзване на презерватива и за трудности при достигане на оргазъм” – се казва още в статията.

„Презервативите, които не пасват добре, не просто намаляват удоволствието от секса за жените и мъжете – те повишават риска от инфекция и бременност“ – отбелязва BBC по темата, дефинирана като „Мъжете имат нужда от по-добре пасващи кондоми”. Вероятността от изплъзване на презерватива по време на секс е два пъти по-голяма, заради негодни или непасващи презервативи, посочват още от водещата британска медия.

„Точността в размера е ключова, поради различни причини, най-вече заради комфорта. Ако не носите нещо, с което се чувствате като турникет, е по-вероятно да се насладите на преживяването.” пише New York Post.
А според Men’s Health: “След като веднъж сте носили нещо „по поръчка“, стандартните презервативи са като наказание.”

За condomania.bg

Condomania.bg (www.condomania.bg) e интернет магазин за презервативи с най-голямо разнообразие на размери. Освен утвърдените Durex и LifeStyles в него могат да бъдат поръчани и специализираните марки Coripa и My.SIZE с над 60 уникални размера. Магазинът предлага и лубриканти, гелове и аксесоари за по-добър и безопасен секс. Всичкo това може да бъде поръчано дискретно, при гарантирана пълна конфиденциалност, за доставка в цялата страна както до адрес на клиента, така и до офис на Еконт за лично получаване. Condomania.bg е собственост на „Диджитал С“ ООД и е реистриран оператор на лични данни, който работи по изискванията на ISO за информационната сигурност.