Активиа с нов сезонен вкус – пълнозърнеста с канела, ябълка и мед


Новият сезонен вкус е разработен ексклузивно за българския пазар

aktiviaПрез есента и с бавното настъпване на зимата всички обръщат с нетърпение поглед към наближаващите празници. Затова и Активиа реши да предложи на пазара нов сезонен вкус – Активиа Пълнозърнеста с канела, ябълка и мед.

Специалното предложение за студените дни е в познатата кофичка от 290 гр и на познатата препоръчителна цена от 1.29лв. Това е четвъртият различен вкус от серията Активиа Пълнозърнеста.

Продуктите с марката Активиа се предлагат в над 100 държави в света, но най-новата комбинация от вкусове е разработена специално за българския пазар и може да бъде открита само у нас. Канелата е една от онези подправки, които често свързваме с усещането за зима, за Коледните и Новогодишни празници. Ябълките и меда също традиционно в България свързваме с есента и зимата. Цялата комбинация ни води към асоциации за уюта и топлината на домашната обстановка.

Като ръководена от желанията на потребителите марка, за Активиа е характерно разработването на ексклузивни сезонни вкусове.“По този начин не само разнообразяваме портфолиото от продукти, но и поддържаме диалога с нашите консуматори, така че винаги да можем да отговарим на нуждите и търсенето им.“ – казват от Данон и допълват: „С Активиа Пълнозърнеста с канела, ябълка и мед искаме да провокираме нашите приятели да се насладят на комбинацията от вкусовете на сезона и им даваме още една възможност да се чувстват добре и да продължат да се грижат за себе си в забързаното ежедневие“.

Въвеждането на новия вкус е есенното продължение на цялостната стратегия на Активиа да приканва дамите към здравословен начин на живот, която стартира в началото на годината. Основните послания на бранда са, че лесно и с разнообразно хранене можем поддържаме своята добра форма и тонус. Част от тази стратегия беше кампанията за по-добър начин на живот, в която експерти в областта на храненето, спорта, лайфстайла и кулинарията даваха ежедневни, напълно безплатни индивидуални онлайн съвети на регистриралите се участници. Кампанията протече в два етапа – зимен – “На корема с любов” и летен – „Перфектният план за лятото“, а общо записалите се в нея участници бяха над 20 000.

За Данон:

„Данон България”, клон на Danone Group, е лидер на българския пазар на свежи млечни продукти. Мисията на „Данон“ е да осигури здраве чрез своите продукти на възможно най-голям брой хора в цял свят.