PRoDigest 31 – 18 август – подаръкът на Бил Клинтън за рождения ден и работните умения през 2020 г.

понеделник, 18 август, 2014 от PRoPR

Предизвикателство на седмицата

Най-новото онлайн предизвикателство е кампанията „Кофа с ледена вода“. Тя цели да привлече общественото внимание към неврологичните заболявания. Правилата са следните: всеки от участниците трябва да излее кофа със студена вода върху себе си и да дари малка сума пари за благотворителна кауза по свой избор, след което да номинира други трима души, които трябва да направят същото. Миналата седмица основателят на социалната мрежа Facebook Марк Зукърбърг се включи в предизвикателството, а след това номинира основателя на Майкрософт Бил Гейтс, главния изпълнителен директор на Фейсбук Шерил Сандбърг и създателя на Нетфликс Рийд Хейстингс.

Заглавие на седмицата

„Позволих си да редактирам главната страница на Daily News, която засрамва Робин Уилямс“, казва редакторът на киносекцията на нюйорското издание Village Vioce Алън Шърстъл. Миналата седмица смъртта на великия комик Робин Уилямс превзе всички меди, като основните публикации бяха фокусирани върху различните версии за начина, по който е починал актьорът. Според Шерстъл би трябвало да се наблегне на това, с което Робин Уилямс е допринесъл за света на киното, отколкото медиите да се ровят в личния му живот.

Подарък на седмицата

Във видето, което сме Ви подготвили тази седмица, Кевин Спейси, изпълняващ главната роля в сериала на Neflix по романа на Майкъл Добс „Къща от карти“, влиза в ролята на президента Бил Клинтън, за да разбере какво съпругата му Хилари Клинтън ще му подари за рождения ден.

Инфографика на седмицата

Годината е 2020г., технологията е напреднала повече от всякога, а умните машини са неразделна част от ежедневието ни. Това не е сценарият на нов филм, а начинът, по който светът ни ще изглежда само след 6 години според изследователи на сайта Top10OnlineColleges. Проучването им е за 10-те най-важни работни умения през 2020 г. Вижте класацията:
Important Work Skills for 2020
Source: Top10OnlineColleges.org

Tags: , , , , , ,

One Response to “PRoDigest 31 – 18 август – подаръкът на Бил Клинтън за рождения ден и работните умения през 2020 г.”

  1. и казва:

    Много интересно. много ми хареса видеото!

Leave a Reply