PRoDigest 1 – 11 юли

понеделник, 11 юли, 2011 от Александър Кръстев

.

.

От тази седмица започваме нова рубрика – понеделнишки „дайджест“, в който ще ви показваме любими наши кампании/визии/продукти, които сме видели ли харесали през изминалите 7 дни. Доста от нещата са новини сами по себе си, затова си заслужава да бъдат отбелязани. Започваме!

Вирус на седмицата: Хю Лори: Красотата ме интересува! Ако искате да видите как изглежда Джерард Бътлър („300″, „Отстреляй бившата“, „P.S. Обичам те“), сега му е времето. Един милион гледания само за седмица – добър е Хаус, добър.

Онлайн пробив на седмицата: LinkedIn изпревари Myspace по посещения в САЩ и вече е социална мрежа №2 в Щатите. С общо 33.9 млн. уникални посетители през юни най-голямата професионална мрежа в света постави и личен рекорд. Това обаче не е утеха, защото през юли в измерванията участва още един голям играч, когото всички следят с интерес – Google+.

Маркетингово изследване на седмицата: Свързаните жени – как да насочваме ефективно онлайн посланията си към жените. Изследването на comScore Europe за начините, по който жените използват интернет и социалните медии в частност, е проведено през май и бе представено миналата седмица по време на DLD Women 2011 (конференция от серията Digital – Life – Design). Всъщност съдържа доста интересни данни и за поведението на мъжете. Щрак върху презентацията за full-screen.

Рекламна кампания на седмицата: Facebook-кампанията Doritos Dip Desperado и отчаяният шампион по хвърляне на чипс Естебан. Играйте си играта и не бъдете desperado, дори да не успеете :)

Засега толкова. Успешна седмица и до следващия понеделник!

Tags: , , ,

Leave a Reply