за нас

Един уикенд, изпълнен с ветроходни и сватбарски емоции

понеделник, 16 юни, 2014 от Мирена Керезова

Този уикенд беше изключително важен за целия екип на PRoPR. Аз съм най-новият член на агенцията, но имам удоволствието да ви разкажа за емоциите и преживяванията ни и да ви разкрия малка част от самите нас.

На 14 юни стартира българската част от най-голямата ветроходна регата по западното крайбрежие на Черно море Poseidon-Kaliakria Cup. Международната надпревара, която за първи път обедини българската регата Kaliakria Cup и румънската Poseidon, се проведе между 12-15 юни 2014 в български и румънски води. Организатори на “Poseidon-Kaliakria Cup 2014” са Black Sea Sailing Association и Clubul Nautic Român от румънска страна и Морски клуб “Балчик” и ваканционен комплекс “Kaliakria Resort” от българска.

Poseidon-Kaliakria Cup - Balchik1

PRoPR е партньор на събитието от неговото създаване преди 7 години. И как започна уикенда ни? С посрещане на рождения ми ден, заедно с Павлина и чаровна група от спортни журналисти, които също са с нас от началота на регатата.

10302636_838181736211515_6098560482159530420_n

Емоциите започнаха в Балчик на 13 юни, докато очаквахме ветроходците да пристигнат от дългия офшорен етап от Eforie Nord до Балчик. За съжаления безветрието ги забави и първата лодка, достигна до марината в Балчик около полунощ, а последните – около 8 ч. сутринта на следващия ден.

Всичко това не попречи на ветроходците да продължат ветроходния празник в събота с рекорден брой лодки участници – над 50. Наистина незабравима гледка.

В събота нашият екип, заедно със част от спортните журналисти, имахме възможност да станем гост-състезатели на ветроходните лодки. А за тези от нас, които искаха да направят вълшебни снимки и да се потопят в атмосферата, но малко отсрани, организаторите от Kaliakriq Resort бяха осигурили разходка с моторна яхта.

На лодката при нас за кратко беше и най-добрият български плувец Петър Стойчев, който после стана част от екипажа на Petra-Kaliakria Racing. След гонките плувецът ни сподели, че никога преди не плавал и му е било много интересно :)

Petar Stoychev - Poseidon-Kaliakria Cup

Разходката с лодка продължи за журналистите и след старта на втората гонка, но аз, Павлина и Зори, която доскоро също беше част от PRoPR, „акостирахме“ на Марина Балчик, където ни очакваше Ивет.

Сега всички, които познават екипа ни, се чудят защо Алекс не е споменат никъде. Защото малко по-късно същия ден се случи едно от най-важните събития за нашия екип – сватбата на Алекс и Мила!

10325568_10202619377660534_7982917928462983036_n

Прекрасната млада двойка се венча във Варна на фона на проливен дъжд, който не спря красивата булка да вдигне роклята и да излезе на площада пред общината, за да извика ОСТАВКА веднага след венчавката.

Алекс, Мила и част от гостите им, сред които и екипът на PRoPR, изразиха гражданската си позиция на годишнината от протеста, не въпреки, а заедно с важното лично събитие. Всъщност още имаме подозрение, че младоженците са избрали тази дата именно заради това.

Цялата сватба беше изключително красива, забавна и щура. И ние пожелаваме на Алекс и Мила страхотни моменти, щастлив семеен живот и много любов.

Обичаме ви!

Big Brother Agency: Как да си направим корпоративно reality

понеделник, 26 април, 2010 от Александър Кръстев

Какво му трябва на човек за рейтингово предаване? Скандал и познати митологеми, забъркани в зрелищен сценарий. Покрай всякакви касови кинопродукции и риелити формати, ние решихме да си направим собствен формат. И отидохме на тиймбилдинг.

Няколко дни заедно в най-добрия комплекс по Северното Черноморие – Калиакрия, и в ресторанта с най-невероятна гледна на целия свят (ОК, пристрастен съм, но всички го казват, щом отидат там) – El Balcon del Mundo

Ето ни в целия ни блясък (е, аз по обективни причини не съм в кадър) на нос Калиакра, а кратка галерия от разходката до носа има тук.

Накрая предвидливо отбелязах, че четирите дни, прекарани заедно, са един истински Big Brother Agency. Но без скандалите и негативното отношение на „съквартиранчичи“.

Всъщност няма да тъгуваме дълго за Калиакрия, защото наближава юни, а за тогава готвим сериозни изненади там.

И за да не забравяте, че лятото наближава:

Мотивацията за работа и пътят към успеха

четвъртък, 14 май, 2009 от Александър Кръстев

С наближаването на летния сезон хората все повече усещат желание да излязат от офиса, а работният ден да е най-много 5 часа. Как обаче да запазим достатъчно добрата мотивация на екипа? Създаването на подходяща работна атмосфера има ключово значение за това, но всичко е въпрос на усещане.

Когато закривахме Медийния панаир през декември миналата година, искахме да покажем на студентите в журналистическия факултет няколкото съществени фактора, които карат нашия екип да се чувства винаги като през лято, но никога да не губим мотивацията си за работа. Умувахме цяла нощ как точно да представим какво означава за нас PRoPR и накрая стигнахме до 3 много прости елемента. Четири думи, които напълно покриват работата ни и желанието да извървяваме задно пътя напред.


И така, усещането PRoPR в 3 думи:

1) ни кара да се чувстваме защитени – PRotected

2) ни дава сили да бъдем проактивни и изобретателни – PRoactive

3) е движещата сила към успеха – PRopulsion.

Правим Медийния панаир „Журналисти по теория, журналисти на практика“ най-вече с целта студентите да срещат професионалистите, които може да се окажат ключови фигури в тяхното развитие. В началото на всяко издание на Панаира им пожелаваме да намерят медията или агенцията, която ще им дава тези три неща. Работата, която ще ги прави истински щастливи по пътя към успеха.