T MARKET откри 10-ия си магазин в Пловдив


Водещата верига супермаркети T MARKET откри 10-тия си магазин в Пловдив на 14 януари (вторник). Супермаркетът се намира на на бул. Васил Левски №3 и е 83-и магазин на веригата, която вече присъства в 40 града в страната.

Новият T MARKET е с площ от 800 кв. м. и е разположен на удобно и централно място в Пловдив.

“Винаги, когато откриваме нови обекти, за мен на първо място са хората, които ще работят в тях. Защото добрите цени и промоции, които можем да предложим на нашите клиенти са нищо без екипите ни. Клиентите идват заради обещанието за стоки и цени, но се връщат заради хората и отношението. Защото хората са онези, които правят едно място не просто търговски обект, а магазин, в който нашите клиенти ежедневно се чувстват добре”. Така се обърна към новите си служители генералният директор на “Максима България” Петър Павлов.

Както във всички магазини на веригата, така и в най-новия от тях, посетителите ще могат да се възползват от атрактивни промоции, ниски цени и разнообразие на качествени стоки и хранителни продукти.

Магазинът разполага с топла витрина, в която се предлагат традиционни български ястия и продукти на грил, както и хлебен бар с тестени изделия, изпечени на място. За топлата витрина ще се грижи кухня-майка, която зарежда всички обекти на T MARKET в града. В нея се готви ежедневно по традиционни български рецепти и без консерванти. За качеството на гозбите, тяхното приготвяне и разнообразието отговаря екип от 50 готвачи.

Новият обект ще предлага на жителите на Пловдив и възможността да се насладят на 100% прясно свинско българско месо, професионално транжирано в цех на T MARKET, който също се намира в града.

Разнообразието от продукти ще бъде допълнено и от широк избор на свежи салати, изложени на витрините, зона за плодове и зеленчуци, сектор за био и органик храни и зона с нехранителни продукти.

На откриването на 10-тия T MARKET в Пловдив беше обявен и финалът на конкурса “Т МЕЧТАЯТ”. Участваха тийнейджъри от Пловдив, които изпратиха есе, в което споделят за своята мечтана бъдеща професия и как биха използвали наградата от 3000 лева, за да направят първите крачки към желаната от тях реализация.

Журито на конкурса в лицето на певеца Орлин Павлов и големият български спортист Йордан Йовчев, ще оцени есетата през следващите 10 дни, а победителят ще бъде обявен на 27 януари от екипа на T MARKET.

Допълнителна информация:

T MARKET оперира на българския пазар от 2005 година, като за 15  години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията прогресивно се разраства, а заедно с това се увеличава и броят на разкриваните работни места. Към момента за компанията работят над 1600 служители, превръщайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България.

Веригата супермаркети е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика.