T MARKET вече и с магазин във Видин


На 26 ноември 2019 г. (вторник) водещата верига за хранителни стоки T MARKET откри първия си магазин във Видин. На откриването присъстваха генералният директор на “Максима България” Петър Павлов и кметът на община Видин д-р Цветан Ценков.

Супермаркетът се намира на ул. “Железничарска” № 3. Това е 76-ият магазин на веригата в страната, която вече присъства в 40  града.

Новият T MARKET, простиращ се на площ от 1200 кв. м, ще предлага на видинчани в ежедневно им пазаруване атрактивни промоции и разнообразие от  качествени хранителни продукти от български и чуждестранни производители.

 

От дясно на ляво Петър Павлов, генерален директор на Максима България, д-р Цветан Ценков – кмет на община Видин, и Илия Белев – оперативен директор и член на борда на директорите на „Максима България“.

 

За T МАРКЕТ днес е голям празник. Паралелно откриваме два магазина в страната. Радостен съм, че ще успеем да предложим на жителите на Видин ново, непознато за тях клиентско преживяване. Очакванията ни са този магазин да затвърди успеха на новия облик на T МАРКЕТ. С него отново поставяме акцент на свежестта, на готвенето на място, на социалния елемент, на един нов, успешен формат, който T МАРКЕТ ще развива и занапред., каза генералният директор на “Максима България” Петър Павлов при откриването на Т МАРКЕТ във Видин.

Магазинът има голяма зона за пресни плодове и зеленчуци, предлага 100% българско прясно свинско месо, както и собствена кухня, в която се приготвят традиционни нашенски ястия и продукти на грил. Не е пропуснат и сектор за био и органик храни и зона с нехранителни стоки. Различното в концепцията на този магазин е обособеното социално пространство, което позволява на посетителите да се хранят, да пият кафе и общуват в уютна и приветлива обстановка.
Тази нова придобивка за града означава нови работни места и много семейства, които ще имат доходи и ще живеят добре във Видин. Винаги казвам, че този град има огромен потенциал да се развие, а и общината подпомага всеки инвеститор като Т МАРКЕТ. Знаете колко години страдаха видинчани от това, че в Монтана, Враца и другите градове имаше големи магазини, пък тук нямаше. Сега вече това не е така. С навлизането на големите вериги магазини вече работим и живеем в конкурентна среда и имаме достъп до всякакви стоки и услуги, каза д-р Цветан Ценков – кмет на община Видин.

 

Супермаркет близо до дома и работното място е водещо условие при планирането на локациите на обектите на веригата, чийто приоритет е отварянето на нови магазини и в по-малките населени места.

Допълнителна информация:

T MARKET е собственост на „Максима България“, част от международния холдинг MAXIMA Grupe. Компанията оперира на българския пазар от 2005 г., като за 14 години успя да се нареди сред водещите вериги за търговия с бързооборотни стоки в страната и превърна в доверен партньор в ежедневното пазаруване на домакинствата.

T MARKET е и сред най-желаните работодатели в страната с над 1600 служители. Като работодател компанията инвестира в хората и техния потенциал за развитие. А в стабилните екипи от професионалисти, които през годините се изградиха в цялата страна, се крие и част от формулата за успех и неспиращото разширяване на мрежата от магазини на веригата T MARKET.