Практичното пазаруване е още по-достъпно в ж.к. “Банишора”


Жителите на столичния квартал “Банишора” вече могат да избират от разнообразните свежи продукти на практични цени в новия магазин на веригата T MARKET, който отвори врати днес, 26 ноември, в столицата на ул. “Ген. Столетов” 70, до бл. 17. Супермаркетът е 75-ти в поредицата обекти в цялата страна и 34-ти в София.

Т MARKET не изневерява на задължителните условия и предимства, които притежават магазините на веригата, и новият обект е зареден с много продукти на местни производители. Витрините му предлагат винаги прясно свинско българско месо, което се транжира в собствени цехове. На рафтовете могат да се намерят също и редки и интересни стоки на достъпни цени, които ежедневно ще радват клиентите на новия магазин.

 “Щастливи сме, че увеличаваме присъствието си в столицата ни. Все повече квартали в София могат да се възползват от нашите добри цени и промоции. Семейството ни расте с висока скорост. Желая успех на новите попълнения в нашия екип, който вече наброява над 1600 човека в цялата страна.” , каза Огнян Тошмаков  – член на борда на директорите на „Максима България“.  

Супермаркет близо до дома и работното място е водещо условие при планирането на локациите на обектите на веригата, чийто приоритет е отварянето на нови магазини на ключови позиции в столицата.

Допълнителна информация:

T MARKET е собственост на „Максима България“, част от международния холдинг MAXIMA Grupe. Компанията оперира на българския пазар от 2005 г., като за 14 години успя да се нареди сред водещите вериги за търговия с бързооборотни стоки в страната и да се превърне в доверен партньор в ежедневното пазаруване на домакинствата.

T MARKET е и сред най-желаните работодатели в страната и има над 1600 служители. Като работодател компанията инвестира в хората и техния потенциал за развитие. А в стабилните екипи от професионалисти, които през годините се изградиха в цялата страна, се крие и част от формулата за успех и неспиращо разширяване на мрежата от магазини на веригата T MARKET.