VIP Security във Видин вече посреща клиентите си в обновен офис


Водещата компания за услуги за сигурност VIP Security завърши реновирането на офиса си в красивия крайдунавски град Видин. Обектът се намира в централната част на улица Цар Александър №4 и вече привлича вниманието на минувачите и клиентите на компанията.

“Офисът ни се намира на една от най-комуникативните улици във Видин, където потокът от хора е много голям. След направения ремонт обликът и цялостната атмосфера станаха много по-модерни и приветливи и това се забелязва от нашите клиенти.”, коментира управителят на VIP Security във Видин Чавдар Стефанов, и допълва още: “Дейностите по обновяването по никакъв начин не ни попречиха да обслужваме клиентите си. Ние не спряхме да работим дори и за ден и смея да твърдя, че това се дължи на отличната организация, която успяхме да създадем.”  

Гражданите на Видин се възползват от услугите на VIP Security от близо 4 години, когато офисът за пръв път отваря врати. Оттогава компанията успява да спечели доверието на своите клиенти, които и до днес разчитат на VIP Security в осигуряването на спокойствие и сигурност на тях, техните домове и бизнеси.

“Нашите екипи действат на територията на града и също така обслужват цяла видинска област. Грижим се за сигурността на близо 1 200 домакинства и бизнес обекти, като през последната година отчитаме нарастване на броя на хората, които избират да се доверят на нас.”, коментират още от офиса в града, известен със забележителната крепост “Баба Вида”.  

Екип от 50 човека обслужват клиентите на VIP Security. Общо 4 мобилни патрула следят за сигурността на домакинствата и бизнесите на територията на Видин и по-малките населени места в областта. Доверен екип от служители се грижи за обслужването на клиентите в обновения офис на VIP Security. В него гражданите могат да заплащат своите месечни такси, да се консултират с експерти по сигурност, да правят справки по своите договори, както и да подписват нови такива.

Офисът във Видин е поредният обект, който VIP Security реновира. През последните месеци компанията активно работи по обновяването на широката си мрежа от офиси в цялата страна.

“Държим всеки наш офис да изглежда добре, за да може клиентите ни да го посещават с удоволствие и да се чувстват комфортно там. Именно поради тази причина стартирахме този проект по реновиране на обектите ни в цялата страна. Ето, че дойде ред и на офиса ни във Видин. Радваме се, че успешно завършихме работата по обновяването му. През времето, в което оперираме в града, нашата компанията не спира да инвестира в услугите за сигурност в района. В резултат на това VIP Security успя да спечели доверието на много потребители.”, коментира изпълнителният директор на VIP Security Александър Митев.

Вече почти 20 години VIP Security е лидер в сферата на сигурността и охранителната дейност. Към момента VIP Security оперира в над 1 000 населени места, като компанията покрива пълния спектър от услуги за сигурност. А за спокойствието на всички, които са избрали да се възползват от услугите на компанията, се грижат над 5 000 служители в цялата страна.