Реновиран магазин на T MARKET отвори врати в град Самоков


Обновеният супермаркет разполага със собствена кухня

Водещата верига за хранителни продукти в България T MARKET продължава да разширява мрежата си от магазини, но и да обновява вече съществуващите си обекти в цялата страна. Предпразнично веригата зарадва своите дългогодишни клиенти в град Самоков. На 20 ноември T MARKET откри изцяло реновирания си магазин на ул. Искър 2А.

“Днес е двоен празник за нас. Преди точно 10 години открихме нашия първи T MARKET за гражданите на Самоков. Много сме щастливи, че точно днес отново отваряме врати, но този път с обновена и модерна визия. Стремим се да развиваме и подобряваме нашите магазини, така че да отговарят на нуждите на клиентите ни. Затова и стартирахме работа по обновяване на обектите си в цялата страна. А сега дойде ред и на магазина ни в Самоков.”, сподели по време на откриването изпълнителният директор на “Максима България” Едвинас Волкас.

Обновеният магазин на веригата зарадва своите клиентите с нова собствена кухня. Жителите на красивия планински град могат да избират от разнообразни ястия, приготвени в магазина. За любителите на скарата и месото обновеният T MARKET предлага широк избор от грил продукти, изпечени на място. Те са приготвени от 100% прясно българско месо, което е транжирано в собствения цех на T MARKET. Новият T MARKET разполага и с удобен кът за хапване пред магазина, където клиентите ще могат да консумират храната от топлата витрина.

Отвъд нововъведения, T MARKET продължава да предлага на своите доверени клиенти перфектно съотношение между цената и качеството. Потребителите отново могат да избират от широкото разнообразие на свежи плодове и зеленчуци, както и на продукти на български и чуждестранни производители. Витрините на новия магазин са богато заредени с прясно месо с гаранция “Качество на майстора”.

Снимки от откриването може да видите ТУК.
За компанията:

T MARKET оперира на българския пазар от 13 години, като за това време се превръща в една от водещите хранителни вериги в България. Компанията разширява активно своята мрежа от магазини през последната година. До момента T MARKET има 72 обекта в 36 града в цялата страна. А за обслужването на клиентите се грижат над 1500 служители.