T MARKET Студентски град – удобство и вкусна храна в уютна обстановка


Веригата откри първия си магазин с изцяло нова концепция

Нова визия, различна концепция, прясна храна, сготвена на място, топли и студени сандвичи и свежи фрешове – всичко това и още много посреща от днес жителите на жк. „Студентски град“ в най-новия T MARKET. Магазинът на една от водещите вериги за хранителни стоки в България отвори врати на 23 октомври на ул. “Акад. Борис Стефанов” № 38.

T MARKET инвестира близо 2 млн. лева в изграждането на новия обект, който се простира на площ от 1200 квадратни метра. Той се отличава с модерен дизайн, залагащ на качеството и удобството. На откриването присъстваха изпълнителният директор на “Максима България” Едвинас Волкас, търговският директор на компанията Антон Найденов, кметът на Район „Студентски“ Димитър Дилчев.

“Новият ни супермаркет е нашата най-голяма гордост. За пръв път във вече широката ни мрежа от обекти отваряме такъв с изцяло различен облик, идея и концепция. Както винаги, се стараем да даваме най-доброто на нашите клиенти с гаранция за качество и разнообразие. А какво по-хубаво да можеш по всяко време да хапнеш нещо вкусно и прясно, да изпиеш по чаша кафе с приятели в уютна и приветлива обстановка? Новият T MARKET съчетава всичко това, което модерният потребител очаква.”, сподели при откриването изпълнителният директор на “Максима България” Едвинас Волкас.

Новото, което компанията въвежда в този магазин, е Social зона, която ще работи 24/7. Тя е обособена по всички съвременни модели за удобство. Освен комфортния дизайн и разположение, за клиентите е предвиден и безплатен достъп до интернет, възможност за зареждане на смартфони и богат избор от здравословни и био храни.

Над 20 топли и студени сандвичи, над 30 вида готвени ястия и над 15 различни свежи салати ще се приготвят всеки ден на място в супермаркета. Прясно изпечените грил продукти, които са акцент в асортимента, са произведени от 100% българско месо в собствения цех на T MARKET. Разнообразие от био храни без захар и глутен, оризови продукти, ядки, семена, както и изцедени на място плодови фрешове също очакват посетителите денонощно.

За приятното пазаруване на клиентите ще се грижи персонал от 40 човека. Повечето от тях са студенти, които благодарение на гъвкавите условия на труд ще могат да съчетават работата с ученето.
За компанията:

T MARKET оперира на българския пазар от 2005 година, като за 13 години успява да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България с 72 обекта в 36 града. Всяка година мрежата от магазини на компанията прогресивно расте. Над 1 500 са служителите й, които се грижат за приятното пазаруване на клиентите. Веригата супермаркети е част от литовската компания MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика.

Снимки от откриването може да видите ТУК.