Героите на DreamWorks оживяват тази есен в T MARKET


Колекция от 24 фигурки очаква любителите на анимационни филми

Светът на RUBBIZ оживява тази есен. Колекция от 24 гумени фигурки с образите на героите на DreamWorks очаква любителите на анимационните филми в T MARKET. Пингвините от Мадагаскар, Тролчетата, Шрек, Кунг-фу Панда и още много други любими герои ще радват посетителите на магазините от веригата в цялата страна.

„RUBBIZ колекцията е подходяща както за подарък, така и за игри и размяна между приятели. Вярваме, че нашата първа лоялна програма, насочена към най-малките, ще предизвика много радост и позитивни емоции у тях и у родителите им“, посочват от T MARKET.

Всеки клиент на магазините от веригата, който в периода от 30 август до 7 ноември напазарува за минимум 15 лева, ще получи пакетче с RUBBIZ гумена фигурка за молив, стикер с изображенията на анимационните герои на DreamWorks и бонус точка. Допълнително пакетче RUBBIZ в рамките на същата покупка ще получат и избралите продукти на партньор на кампанията, специално обозначени на рафтовете на магазините.

В продължение на два месеца любителите на анимационните филми ще могат да събрат и бонус точки, с които да обогатят своята колекция с осем специални плюшени RUBBIZ играчки. Крал Джулиан, Магарето, Беззъб, По, Учителят тигрица, Попи, Клон и Пух в чизми вече очакват с нетърпение своите малки и големи приятели в магазините T MARKET.

Повече информация за кампанията можете да откриете ТУК