“Продайте на Remix” с нови подобрения в условията на ползване


Водещата онлайн компания за дрехи втора употреба Remix Second Hand направи промени в услугата си “Продайте на Remix”. Едно от подобренията е свързано с фиксирането на крайна цена за продажба на дрехите, като потребителите вече ще имат право да изменят посочената от Remix стойност в определени граници, до 30% нагоре или надолу. Промяна има и при “Премиум услуга”, като преминаването към нея вече може да се случи и след обработката на изпратените за продажба артикули, след като клиент е видял какво е прието и какво не за продажба. Така всеки може да прецени дали иска да получи обратно неодобрените артикули, или да ги остави за рециклиране.

Услугата “Продайте на Remix” дава възможност на всички, които имат в гардероба си неносени или запазени дрехи и аксесоари, да им дадат втори живот, като ги продадат чрез Remixshop.com. Необходимо е само потребителите да имат регистрация в сайта Remixshop.com и да поръчат REmix bag. В него се слагат всички дрехи и аксесоари за продажба, а Remix поема разходите по доставката на плика, както и вземането на артикулите от адреса на клиента.

“Нарастващият интерес към нашата услуга ни стимулира да направим промените по “Продайте на Remix”. За нас е важно потребителите, възползващи се от услугата, да бъдат максимално удовлетворени и улеснени.”, споделят от Remix Second Hand.

Първата съществена промяна, която Remix направи, се отнася до фиксирането на финалната цена на продаваните артикули. Всички дрехи, изпратени за продажба, се подлагат на обстоен преглед от екип на Remix, който е специализиран в тази дейност. След направена оценка специалистите поставят цена. Новото е, че вече клиентите имат възможност да променят цената на всички стоки, одобрени за продажба, преди да бъдат публикувани на сайта. Поставената от Remix цена може да бъде завишена или занижена с 30%.

Remix извърши промени и в условията по избиране на опцията “Премиум услуга”, с която клиентите могат да получат обратно неодобрените за продажба артикули. До момента потребителите можеха да се възползват от нея само при предварителна заявка или най-късно преди изпращането на предназначени за продажба артикули към Remix. След направените промени клиентите вече могат да изберат “Премиум услуга” дори и след като техният REmix bag е бил обработен.

Важно изискване, което остава без промяна в условията на “Продайте на Remix”, е дрехите, предназначени за продажба, да са без дефекти и белези от употреба. Ако те не отговарят на тези критерии, не се одобряват за публикуване в сайта и подлежат на рециклиране или връщане обратно към клиентите, заявили “Премиум услуга”.

Потребителите, които не искат да чакат продажбата на одобрените артикули и нямат търпение да се впуснат в търсенето на нови уникални модни находки, могат да използват опцията “Продайте сега”. Тя им дава възможност да получат веднага предложената от Remix сума за техните артикули, като парите компанията превежда във виртуалния портфейл на потребителите с опцията да бъдат преведени към личната сметка или използвани за покупки в сайта.
Потребителите имат възможността да следят статуса на своите дрехи в секцията “Моите продажби”. Освен това, те могат да изчисляват приблизителния приход от продажбите, използвайки “Калкулатор на прихода”.

Допълнителна информация:

Remix Second Hand е водеща компания за търговия на дребно с дрехи втора употреба, която ежегодно се развива и увеличава пазарите, на които оперира. Към момента тя действа в 9 страни, намиращи се в Централна и Източна Европа, като само през тази година компанията започна работа на два нови пазара – в Германия и Австрия.

През 2016 г. Remix Second Hand е обявена от Еrnst&Young за една от най-бързоразвиващите се компании за централната и източна част на Европа.