Практичното пазаруване е още по-достъпно в ж.к. “Младост 1”


Жителите на столичния квартал “Младост 1” вече могат да избират от разнообразните свежи продукти на практични цени в новия магазин на веригата T MARKET, който отвори врати днес в столицата на бул. “Йерусалим”, блок 47В. Супермаркетът е 32-ри за компанията на територията на София и 66-ти в поредицата й от обекти в цялата страна.

“Преди почти 13 години именно в жк. “Младост” бе открит първият T MARKET. Днес гордо можем да кажем, че за това време успяхме да изградим ценна връзка с жителите на квартала. Откриваме петия по ред магазин в района, за да спазим обещанието да сме все по-близо до клиентите и да оправдаем тяхното доверие в нас”, сподели г-н Едвинас Волкас, генерален директор на компанията-инвеститор “Максима България”.

Новият магазин се простира на площ от 700 квадратни метра. Оформлението и разположението му непосредствено до метростанция “Младост 1” осигурява практичното и удобно пазаруване на столичани. За обслужването на клиентите в супермаркета ще се грижи екип от 22 служители.

Т MARKET не изневерява на задължителните условия и предимства, които притежават магазините, и новият обект е зареден с много продукти на местни производители. Витрините му предлагат винаги прясно българско месо, което се транжира в собствените цехове. На рафтовете клиентите могат да намерят също и редки и интересни стоки от Прибалтика, които само “Максима България” внася на нашия пазар.

“Искам да благодаря на целия колектив за това, че успяхме за кратко време да направим този красив наш 66-ти магазин. Пожелавам успех на магазина, много здраве на всички колеги и клиенти”, отправи поздрав към служителите и клиентите по време на откриването търговския директор в компанията Антон Найденов.

T MARKET e една от най-големите вериги супермаркети, която вече 13 години е на българския пазар. Магазините ежедневно се посещават от над 70 хиляди клиенти. Само през последната година българите, използващи картата за лоялни клиенти “Благодаря”, са спестили 18 милиона лева. Това доказва, че T MARKET e точният избор за практично пазаруване.