ПОКАНА | Презентация “Как да поддържаме растежа и развитието на фамилния бизнес през поколенията!” д-р Франко Гузали Берета


“Сдружение на фамилния бизнес – България” има удоволствието да Ви покани на презентация “Как да поддържаме растежа и развитието на фамилния бизнес през поколенията!”, която ще изнесе д-р Франко Гузали Берета, собственик на фамилната компания “Берета”. Компанията му е с над 500-годишна история в производството на оръжия и продукти за лов. Презентацията ще се проведе на 22.11.2016 в Гранд хотел София, зала Триадица 2, от 11:00 ч.

Д-р Франко Гузали Берета и неговата съпругата Умберта Нюти Берета ще бъдат в България по покана на “Сдружение на фамилния бизнес” като специални гости на деветата „Официална вечеря за деня на семейството“.
Най-тържественото събитие в календара на организацията ще се проведе на 21 ноември 2016 г. под мотото “Гласовете на историята – опит, мъдрост, традиции!“.

“Сдружение на фамилния бизнес – България” е създадено през 2007 г. с нестопанска цел и работи за развитието и утвърждаването на фамилния бизнес в България. Сдружението е единствената организация на Балканите, която членува във FBN International и European Family Business – световната и европейска организации на семейния бизнес, чиито цели са подобряване на бизнес практиките, утвърждаване на отговорна работодателска политика, респект към законите, постигане на високи стандарти в бизнес отношенията, създаването на партньорства и популяризирането на семейните ценности.

В “Сдружение за фамилния бизнес – България” членуват 52 семейни компании от различни сфери, с общ годишен оборот над 800 милиона лева.

Очакваме да потвърдите присъствието Ви до 20 ноември 2016 г. на имейл media@pr-o-pr.com или на телефон 0882 269 782.

Допълнителна информация:
Десислава Григорова, PRoPR Агенция
M: 0882 269 782, E: desi@pr-o-pr.com