Ретро конкурс ще украси АББА партито в Kaliakria Resort в петък вечер


Още една изненада за своите гости – конкурс за най-атрактивен ретро костюм и аксесоари под надслов ‘The Winner Takes It All’ – са подготвили организаторите на АББА партито, което ще се състои тази вечер от 19:30 ч. в Kaliakria Resort близо до Балчик.

Чарлстон панталони, широки рокли и обувки на платформи са само част от модните тенденции, които се очаква да се видят на събитието. Съчетани с любимата диско музика, всички присъстващи ще получат шанса да върнат времето назад за няколко часа, към годините на хипитата, феминизма и диското.

Участниците в конкурса ще имат пълна свобода в избора на тоалет, стига той да е в стила на 70-те и 80-те години. Ярките цветове и многобройните аксесоари със сигурност ще бъдат високо оценявани, както и вниманието към детайлите. Регистрацията ще се проведе на място, където ще се записват имената на желаещите, а всеки участник и костюмът му ще бъдат снимани. Победителят ще бъде определен чрез онлайн гласуване във Facebook страницата на Kaliakria, като снимката, която получи най-много харесвания, ще спечели две нощувки в студио за двама в курортния комплекс.

Зад пултовете в петък вечер ще застане журналистът Георги Тошев, който ще демонстрира и музикалните си познания. Най-известните песни на шведската група АББА с лекота ще раздвижат обстановката, а допълнителна атмосфера ще даде и представянето на биографичната книга на Тошев „АББА – любов, триумф, раздели“. Вкусно барбекю ще бъде приготвено за всички, които са си подготвили неизброим набор от танцови движения.

Ваканционният комплекс Kaliakria Resort се намира на 8 км северно от Балчик и е проектиран от известния испански архитект Густаво Клостер, познат на всички с луксозните си проекти за вили в Коста дел Сол. В рамките на комплекса се намира и най-изисканият гурме ресторант на Северното Черноморие “Еl Balcon del Mundo”

Събитието се организира в партньорство с изд. Сиела, Anett & Co. и сайта „Аз чета“.

 

Общите условия за участие в конкурса могат да бъдат намерени тук: http://bit.ly/1DeGu4l

Допълнителна информация:
Мирена Керезова
PRoPR Агенция
E: mirena@pr-o-pr.com
М: 0884 507 257