Глен Хюз и бандата му загряват в Kaliakria Resort за Каварна Рок 2012


Soren-Andersen-s-fenove-v-Kaliakria-Resort_600_3719Великият роквокалист Глен Хюз и цялата му банда вече са в България и се подготвят за участието си в предстоящия Каварна Рок 2012. Хюз ще открие седмото издание на рокфестивала и е отседнал заедно с музикантите от групата си в комплекса Kaliakria Resort.

Преди участието си на градския стадион в Каварна на 13 юли бившият вокал на Deep Purple и Black Sabbath и бандата към соловия му проект ще отмарят няколко дни на Kaliakria и прекарват част от времето си на обновения плаж Kaliakria Beach. Глен, заедно с китариста Сьорен, кийбордиста Андерс и барабаниста Понтус вече имаха удоволствието да опитат и някои от най-изисканите ястия в El Balcon Del Mundo, сочен за най-добрия ресторант на Северното Черноморие.

Хюз явно е избрал да се съсредоточава на тъмно преди концерта си, като едно от условията му е било служителите на Kaliakria да осигурят много тъмни завеси за апартамента му. В това време членовете на бандата му се забавляват покрай басейните, радвайки се на засилен интерес от страна на гостите на комплекса.

За Kaliakria Resort:

Ваканционният комплекс Kaliakria Resort, се намира на 4 км. южно от Каварна и е проектиран от известния испански архитект Густаво Клостер, известен с луксозните си проекти за вили в Коста дел Сол. В рамките на комплекса се намира най-изисканият гурме ресторант на Северното Черноморие “El Balcon del Mundo”.