Водещи световни експерти представят основни класове инвестиционни инструменти


Европейски експерти с дългогодишем опит в управлението на активи ще представят основните класове инвестиционни инструменти по време на първото издание на Wealth Management Forum. Събитието, чиято цел е да бъде полезен ориентир за това как най-ефективно да управляваме парите си, е организирано от бизнес седмичника “Капитал” и ще се проведе на 3 април 2014 (четвъртък) от 14:00 ч. в София Хотел Балкан (Шератон). Партньори на форума са Schoenherr, “Райфайзен Асет Мениджмънт”, Schroders и Colliers International.

Специално участие ще вземе консултантът Петер Курер, председател на борда на директорите на швейцарската банка UBS AG (2008 – 2009 г.) и член на стратегическия комитет на Schoenherr, експерт съветник по корпоративни финансови трансакции, корпоративно управление, регулации на финансовите услуги и юридическо управление.През 2010 г. централноевропейската адвокатскта кантора Schoenherr назначава Курер като външен член на стратегическия си комитет, за да предложи на ръководството външна гледна точка за разработването и осъществяването на стратегията на компанията. Пред българския бизнес Курер ще представи перспективите пред глобалната икономика и ще даде ценни съвети за това как да оцелеем и да сме успешни в новата “нормалност”.

Регионалният директор на Schroders за Централна и Източна Европа Тиери Кларк ще говори пред гостите на Wealth Management Forum за инвестициите в активи на растежа. През 2007 г. Кларк се присъединява към Global Financial Institutions Group и става част от екипа, отговарящ за управлението на връзките на някои от най-големите мулти-национални посреднически клиенти на Schroders. Като регионален мениджър в момента отговаря за бизнес развитието на Schroders в цяла Прибалтика, Балканите, Общността на независимите държави, Израел, Малта и Гибралтар.

Българските експерти, които ще представят теми за ефективно управление на инвестициите, са председателят на Управителния съвет и изпълнителен директор на “Райфайзен Асет Мениджмънт” Михаил Атанасов, изпълният директор на “Карол Капитал Мениджмънт” Даниел Ганев, директорът на “Пайъниър инвестмънтс” за България Явор Ачев и финансовият анализатор Андрей Стойчев. Организаторите на Wealth Management Forum искат конференцията да стане традиционна годишна платформа, която представя на българските мениджъри най-добрите практики в управлението на финансите.

Допълнителна информация за конференцията и пълната й програма може да намерите на сайта на събитието.

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *