Световни експерти дискутират в София най-ефективните начини за управление на финансите


За първа година Wealth Management Forum ще събере в София български и световни експерти в дискусия за най-ефективните начини за финансов мениджмънт и управление на инвестициите. Събитието ще се проведе на 3 април 2014 (четвъртък) от 14:00 ч. в София Хотел Балкан (Шератон) и е организирано от бизнес седмичника “Капитал” в партньорство с Schoenherr, “Райфайзен Асет Мениджмънт”, Schroders и Colliers International.

Конференцията има за цел да се развие като традиционна годишна платформа и своеобразен навигатор за най-добрите практики в управлението на финанси за българския бизнес. По време на първото издание на Wealth Management Forum ще бъдат засегнати както перспективите пред глобалната икономика, така и очакванията за развитието на българските финансови пазари.

Специално участие ще вземат международните експерти Петер Курер, Председател на борда на директорите на UBS AG (2008 – 2009) и член на стратегическия комитет на адвокатска кантора Schoenherr, и Тиери Кларк, регионален директор на Schroders за Централна и Източна Европа.

Сред темите на събитието са възможностите за най-ефективното управлявление на инвестиционния портфейл, развитието на световния и български пазар на акции и очакванията за пазарите на инструменти с фиксирана доходност и недвижими имоти. Ще бъдат обсъдени още тенденциите на валутните пазари, инвестициите в активи на растежа и главно-захранващите колективни инвестиционни схеми.

“Wealth Management Forum е подходящ за всички, които искат да постигнат висока възвръщаемост от активите си, търсят възможности за инвестиране и ценна информация за това как да структирират инвестиционния си портфейл”, казват организаторите от Капитал.

От българска страна сред лекторите са председателят на Управителния съвет и изпълнителен директор на “Райфайзен Асет Мениджмънт” Михаил Атанасов, изпълният директор на “Карол Капитал Мениджмънт” Даниел Ганев, директорът на “Пайъниър инвестмънтс” за България Явор Ачев и финансовият анализатор Андрей Стойчев.

Допълнителна информация за конференцията и пълната й програма може да намерите на сайта на Wealth Management Forum.

Конференцията е отворена за журналисти.

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *