8-ма годишна среща на бизнеса с правителството: Как България да тръгне в правилната посока


За осма поредна година мениджърите на водещи компании у нас ще имат възможност да разберат какво ще се случи в България и в Европейския съюз през следващите 12 месеца по време на Годишната среща на бизнеса с правителството. Събитието се организира от бизнес седмичника “Капитал” и КРИБ, с подкрепата на BMW, Веолия, Софарма, Геострой и Геотрейдинг и ще се проведе на 21 януари (вторник) в хотел “Шератон”.

Участие в срещата ще вземат българският президент Росен Плевнелиев и президентът на Естония Тоомас Хендрик Илвес.

Конференцията ще започне с външната гледна точка за бизнеса и България през 2014 г., представена от Иван Кръстев, председател на УС на Центъра за либерални стратегии.

Акцент в програмата ще бъде поставен върху перспективите пред българската икономика, конкурентоспособността, инвестициите и еврофондовете през новия програмен период.

Представители на бизнеса ще имат възможност да отправят своите въпроси към вицепремиера Даниела Бобева, председателя на парламентарната Комисия по бюджет и финанси Йордан Цонев и Реналдо Мандметс, ръководител на отдел “България” в Главна дирекция “Регионална и градска политика” в ЕК (2007-2013).

Подробности може да научите на официалната страница на конференцията.

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *