Банките и бизнесът – как ще се развива кредитният пазар у нас през 2014 г.


Как ще се развива кредитният пазар у нас през 2014 година – това ще бъде основната тема на първата годишна конференция “Банките и бизнесът”, организирана от седмичника “Капитал”. Събитието ще се проведе на 27 ноември от 09:30 часа в хотел “Шератон” с подкрепата на JEREMIE, VIP Security, Българска банка за развитие, BMW и Пощенска банка.

Основна цел на конференцията е да предостави възможност на водещи банки в България да се срещнат с представители на различни по мащаб компании, в резултат на което да изберат най-подходящия финансов инструмент за управление на техните ресурси и развитие на бизнеса им.

В началото на събитието прогноза за развитието на банките през 2014 година ще представят Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор и председател на УС на УниКредит Булбанк и председател на УС на Асоциацията на банките в България (АББ), Петър Андронов, главен изпълнителен директор и председател на УС на СИБАНК, и Хубърт Котони, директор “Регионално бизнес развитие” на Европейския инвестиционен фонд.

Конференцията ще даде отговор на въпросите “Как да си осигурите необходимия ресурс за растежа на Вашия бизнес и на каква цена?”, “Каква е ролята на инструмента JEREMIE в банковото кредитиране?”, “Какво означава успешен проект?”. Участниците ще научат и кои сектори имат най-голям потенциал за растеж и от какви проекти се интересуват банките, а сред засегнатите теми в следобедните сесии ще бъде и преструктурирането на кредити и защо е важно това да се прави навреме.

Събитието е открито за медии. Подробности може да научите на официалната страница на конференцията.

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *