Сливанията и придобиванията – как да ускорим бъдещето чрез инвестиции в България и региона


Осмото поредно издание на годишната конференция „Сливания и придобивания и дялово инвестиране в България и региона“ с основна тема „Сделки и инвеститори“ ще се проведе утре, 22 октомври, от 9.30 ч. в хотел „Шератон“ в София. Събитието се организира от бизнес седмичника Капитал и консултантската компания Entrea Capital, а един от водещите акценти ще бъдат сделките в сектор „Технологии, медии и телекомуникации“ (ТМТ) през последната година.

Конференцията ще протече в три панела – „Динамиката в сектор „Технологии, медии и телекомуникации“ (ТМТ) през 2013 г.“, „Бъдещите инвестиционни възможности в България и региона“ и „Ускоряване на бъдещето“. В тях участие ще вземат изпълнителни директори, партньори и консултанти в компании като Entrea Capital, Delloite, Raiffeisen, Schoenherr, 3TS Capital Partners, Bancroft, Axxess Capital, Nova Broadcasting Group, Max Telecom, Darik, StorPool, VetCloud, фондовете за рисков капитал Eleven и LAUNCHub др.

Тази година събитието ще има двама специални гости. Управляващият съдружник в Rothschild Уилям Уелс, който ръководи бизнеса на компанията в Централна и Югоизточна Европа, ще открие конференцията с лекция на тема „Регионалните перспективи за пазара на сливания и придобивания“. В следобедните часове Никлас Пихлер, управляващ директор в австрийската инвестиционна компания Mezzanine Management, ще говори за Мецанин финансирането в България.

Участниците в конференцията ще получат отговор и на въпросите „Какво стои зад успешните сделки през 2013 г?“, „Кои сектори имат потенциал за развитие?“, „Откъде ще дойде растежът през следващите месеци и какво да очакваме?“

Осмата годишна конференция „Сливания и придобивания и дялово инвестиране в България и региона“ се организира със съдействието на Raiffeisen Investment, Schoenherr и Deloitte.

Събитието е открито за медии. Подробности можете да откриете на официалната страница на конференцията.

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *