Възможностите за бизнес и партньорство във водния сектор ще бъдат обсъдени на конференция утре


Възможностите за бизнес и партньорство във водния сектор и законова и регулаторна рамка ще бъдат обсъдени на конференция утре – 16 май 2013. Форумът ще се проведе в хотел Шератон в София, а организатор е в-к “Капитал” в партньорство с Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Световната банка.

Събитието ще бъде открито официално в 9.30 ч. от Добромир Симидчиев, заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството.

Конференцията ще събере 200 участници – представители на бизнеса, инвеститори, адвокатски и счетоводни кантори, финансови консултанти, изпълнителни директори на ВиК дружества, технологични, строителни, инженерни компаниии, представители на правителството и местната власт и др.

Форумът цели да надгради успеха на конференцията “Публично-частни партньорства във водния сектор”, която “Капитал” организира през 2012 г.

Фокус на двата панела в програмата тази година ще бъдат тенденциите в Европа за новите форми на управление и частно участие във водния сектор и различните възможности за партньорство с бизнеса.

Други акценти в програмата са алтернативите на концесията, новите форми на ПЧП и регулаторната и правна рамка. Ще бъдат дадени, успешни примери от България и Европа за успешни инвестиционни модели и възможни рискове.

Пълната програма на Форума можете да намерите ТУК