Baden: Класическа немска кухня вече и в София

сряда, 31 август, 2011 от Александър Кръстев

Ако отдавна си търсите изискано място, където да изведете на вечеря бизнеспартньори или просто да излезете с приятели, за да се насладите на класическа немска кухня, вече има къде да го направите. Ресторант Baden предлага типичните вкусови изкушения, характерни за Югозападна Германия, които ще ви върнат в началото на века във времето на Република Баден, част от Ваймарската република.

На нас се падна удоволствието да „облечем“ цялото усещане, което гостите на Baden ще почувстват, в подходяща опаковка. Така че запретнахме ръкави, направихме подробно изследване на историята на региона, чието име носи ресторантът, разгледахме и самия ресторант и стигнахме до… ето тези резултати:

baden logoКопоративни цветове: жълто и червено (с допълнителни бяло и черно), като в двата цвята във флага на Република Баден

Лого: Два грифона около стилизиран щит с корпоративните цветове – отново препратка към герба на Република Баден

vizitka baden litse

Визитни картички: решени в основните корпоративни цветове. Съдържат най-важната информация за всеки потенциален клиент – адреса на ресторанта, работно време и телефон за резервации.

Baden_Vizitka_back_bg

Информацията на лицето е на български и английски, като специален реверанс към чуждестранните клиенти. Задната част направихме по-привлекателна – цветна, като заради специфичния маршрут до ресторанта поставихме стилизирана карта на района. Елемент за ориентация – Сердика Център.

А ето как изглеждат и готовите визитки…

BadenBC

Ресторант Baden се намира в Редута на ул. Каймакчалан №37. Работи от вторник до неделя между 12.00 и 24.00 ч. Bon appetit!

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply