5 PRoPRичини лятното настроение никога да не ви напуска

понеделник, 13 септември, 2010 от Александър Кръстев

Колкото и да ни е тъжно на всички, лятото свършва някъде в началото на септември… Работният сезон вече започна, но това не означава, че лятното настроение си е тръгнало.

Сега ще ви покажем нашите пет причини да сме още в летен режим, въпреки че софийските облаци не са точно на това мнение.

Заразителната усмивка на малката Буряна

Започваме с Ивет, която има доста интересно (и определено справедливо) разбиране за летните измерения на щастието. „Морското щастие може да се усети най-пълно само в детските усмивки (племенницата ми Буряна)… Аз откраднах малко от това щастие това лято и си спомних моето детство…“, казва Ивет. И всъщност, всички, които сме виждали заразителната усмивка на Бубето, сме сигурни в думите й.

That is life...

След като изпълнителният директор на агенцията Николай Стоянов установи, че не всичко, което тече, може да се изпие, нарами бутилките и се отправи на дайвинг. За щастие на всички, опитът излезе успешен и той вече е водолаз 1 звезда по системата CMAS.

Ники много дълбоко под водата

За Зорница лятото трябва да се живее като приказка – знаем, че нейният край ще дойде, но се опитваме да вземем всичко от нея и да потънем в нейните… слънчогледи и седефени облаци на връщане от поредния фест. Лятото е музика, снимки, хора, share-a-ride приключения, Мусала!

Trip по слънчогледи и седефени облаци

Лятото е и вкусната варена царевица от Павчо и Алекс днес (13 септември), завършва обобщението си Зори.

Според Павлина лятото за всеки е доста разтегливо време – неслучайно за едни септември е май, а за други август е септември. „Е, моето лято беше преди лятото, така да се каже. 5 месеца лято в зимно-пролетно-лятна Полша и Европа“, споделя Пав. „5 месеца душевно лято и неспирни емоции и зареждане за новия сезон в агенията, от които ми е ужасно трудно да избера само една снимка, запечатала красив момент.“

И все пак трябва… Затова тя ни е показва Японската градина във Вроцлав, Полша, невероятно красива и романтична…

Японската градина във Вроцлав, Полша, невероятно красива и романтична...

И накрая завършваме с мен, Алекс. Покрай блогове и социални медии другите не са докрай сигурни колко съм си починал, но аз ще ви разкрия формулата на истинското лятно щастие: Армин + мохито + хубави книги + любим човек = най-доброто лято ever.

Формулата на доброто прекарване

Може би причините станаха повече от пет, но хубавите неща не трябва да имат край, нали така?!

А вие как изкарахте лятото?

Tags: , ,

Leave a Reply