Най-добрата PR агенция

петък, 5 декември, 2014 от Александър Кръстев

Ако имате собствен бизнес и искате да сте сигурни в неговото развитие и в това, че хората ще приемат наистина добре вашите продукти или услуги, вероятно неведнъж сте се замисляли за PR агенция. И то не за обикновена, а за „най-добрата PR агенция“. Как обаче да я познаете – дали е тази с най-много служители, или с най-високи цени? А може би с най-много реализирани проекти, с най-много награди или от най-дълго време на пазара?

Количественото измерение често не е най-добрият вариант. Особено когато трябва да вземеш важно решение като избора на партньор, от когото да зависи как потребителите ще гледат на бизнеса ти през следващите няколко години. Точно такова е и нашето разбиране, затова и работата с партньорите ни всеки ден е базирана до голяма степен и на него.

Ето защо ще ви споделим и 6 възможни отговора на въпроса „Как да познаем най-добрата PR агенция?„:

1. Най-добрата PR агенция не посреща нуждите ви с „Имаме готово решение!“, но ще намери възможно най-подходящото решение за конкретния случай, преценявайки спецификата на ситуацията.

2. Най-добрата PR агенция приема бизнеса ви като свой бизнес. Вашите служители са колеги и партньори на служителите на тази агенция, а проектите ви – повече от кауза.

3. Най-добрата PR агенция е скромна на обещания, но красноречива в резултатите, които постига.

4. Най-добрата агенция разбира PR като дългосрочен и взаимен процес на партньорство с клиента.

5. Най-добрата PR агенция няма да забрави компанията ви при идването на нов клиент. Дори напротив – ще подобри работата си по вашите проекти, за да се чувствате още по-ценни.

6. Най-добрата PR агенция ще разкаже увлекателно историите, която вашата компания създава всеки ден.

7. Най-добрата PR агенция ще бъде с теб от трудното начало до висините на бизнеса и успешното бъдеще.

А вие работите ли с най-добрата PR агенция?

Tags: , , , ,

Leave a Reply